5 starter på 4 dagar

De flesta vet förmodligen...

 

Köpenhamn den 30 april 2008
 
De flesta vet förmodligen redan att jag lyckades vinna totalt i Loir et Cher. Vilket var grymt skönt att få vinna ett större etapplopp.
Efter att ha varit med och skapat den avgörande utbrytningen på nästsista etappen, övertog jag tröjan med 12 sekunders marginal till tvåan. Sista etappen lyckades vi försvara den med ett grymt lagarbete, trots att spanjorerna (tvåan) och holländarna (trea) försökte med alla ful knep som finns.
Imorgon är det GP Chopenhagen Classic, som ni kan följa live om ni klickar på länken. Snacket går att det ska vara den hårdaste bana, en dansk tävling någonsin har körts på! Så får se imorgon hur det går.
Efter det bär det av hemåt för att starta i Skoghall 3-dagars på fredag kväll med prolog. Lördag är tempo på förmiddagen och GP-lopp på eftermiddagen, sedan avslutas det på söndagen med ett linjelopp.
 
 
Hej då!


« Visa alla nyheter
Publicerad 2008-04-30, 20:57
Uppdaterad 2008-04-30, 20:57

Christofer

Snabbfakta
Namn: Karl, Ricard, Christofer Stevenson
Född: 25 april 1982 
Född i: Karlstad (uppvuxen i Säffle)
Längd: 190 cm
Vikt: 78-83 kg
Vilopuls: 28
Maxpuls: 175

Team

Team Ormsalva Elit

Nu presenterar Falubaserade Team Ormsalva ett helt nytt elitlag med några av Sveriges mest meriterade dam- och herrcyklister. Målsättningarna är inte blygsamma. Under 2016 siktar teamet på att vinna SM i linjelopp och lagtempo – samt Cykelvasan. I teamet ingår flera av Sveriges främsta cyklister på både dam- och herrsidan.  Läs mer


Site by Askås.