Begravning?!

Jag sitter och myser...

Karlstad den 3 mars 2009 

Jag sitter och myser åt tanken att jag inte behöver höra något mer smattrande ljud mot asfalten denna säsong, i alla fall inte utav dubbdäcken på cykeln!
Åker till Mallorca imorgon för läger med teamet, så gjorde mitt sista pass på min ”vinterstridsvagn” idag.
Den har varit med ett tag nu och jag har funderat rätt många gånger på att begrava den. Speciellt den senaste vecka då den har gett mig två punkteringar och multiplicerar man det med 10, så får man på ett ungefär hur många ”skavsår” den något bananformade sadeln gett mig på samma tid.
Funderar dock på hur begravningsritualen ska gå till. Kanske ska man gräva en djupgrop och lägga ner den i, eller slänga den så långt man orkar (vilket inte lär bli så långt) ut i en djupsjö, eller kanske kremera den, eller både och? Vill inte se skiten mer iaf!

Träningen har jag mest ”tagit mig igenom” den senaste tiden utan någon större motivation, utan med längtan till att komma upp på racerhojen igen. Så ska bli riktigt skönt att få komma ner till lite varmare väder igen och få några att träna med. Direkt efter lägret startar jag säsongen med Tour de Normandie, som är en lång helvetesvecka i Normandie, kom trea ifjol. Det var längesedan jag startade säsongen så sent, men jag brukar inte behöva speciellt många race innan jag är i gång och har hittat farten i benen. Och rent teoretiskt borde jag ju ha mer ”kräm” kvar på slutet av säsongen. Få se hur det blir med det…

Skriv en kommentar


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2009-03-03, 15:45
Uppdaterad 2009-03-03, 15:45

Christofer

Snabbfakta
Namn: Karl, Ricard, Christofer Stevenson
Född: 25 april 1982 
Född i: Karlstad (uppvuxen i Säffle)
Längd: 190 cm
Vikt: 78-83 kg
Vilopuls: 28
Maxpuls: 175

Team

Team Ormsalva Elit

Nu presenterar Falubaserade Team Ormsalva ett helt nytt elitlag med några av Sveriges mest meriterade dam- och herrcyklister. Målsättningarna är inte blygsamma. Under 2016 siktar teamet på att vinna SM i linjelopp och lagtempo – samt Cykelvasan. I teamet ingår flera av Sveriges främsta cyklister på både dam- och herrsidan.  Läs mer


Site by Askås.