Färdig tränat

Dagarna har rullat på...

Mallorca den 21 mars 2009

Dagarna har rullat på snabbt här nere och det är bara vi fyra som ska vidare till Normandie imorgon som är kvar här på hotellet nu.

Det har blivit en hel del tid på cykeln och även om jag inte kände mig helt ok första veckan, så börjar det gå åt rätt håll känns det som i alla fall.
Träningskvantiteten har det inte varit något fel på, inte heller fika- eller sol- timmarna. Hårt har det varit och fort har det gått. Även om jag personligen föredrar lite mer effektiva pass än att ”bara” sitta på cykeln, som det har blivit emellanåt, så har det varit ett fint läger. Man har också hunnit känna de nya killarna i laget och det är ok killar hela bunten. Även om jag är lite besviken på Lindén som lovat de sista dagarna att han skulle slå ”världsrekord” i antal pannkakor idag, vilket slutade med sorti efter 4st! Lucas käkade fler och det var bara hans ”normala” dos. Dock vann nog Lindén ”Pasta/Bolognese-ligan” överlägset, då han stadigt legat på 3-4 jättetallrikar per dag!    

Laget inför 2009 tycker jag ska bli intressant och vi har en skön mix av cyklister för alla former tävlingar.
Martin har redan tagit lagets första seger och möjligheterna för fler kommer nästa vecka i Tour de Normandie. Det blir första racet för mig, men tror inte det ska ha så stor betydelse för att hänga med. Då det i slutändan brukar vara den som orkar ta sig igenom de 1200km i det härliga vädret, som Normandie har att bjuda på i mars, som kommer högt upp i resultaten.    
 

Foto: Frank Rud Jensen

Skriv en kommentar


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2009-03-21, 17:01
Uppdaterad 2009-03-21, 17:01

Christofer

Snabbfakta
Namn: Karl, Ricard, Christofer Stevenson
Född: 25 april 1982 
Född i: Karlstad (uppvuxen i Säffle)
Längd: 190 cm
Vikt: 78-83 kg
Vilopuls: 28
Maxpuls: 175

Team

Team Ormsalva Elit

Nu presenterar Falubaserade Team Ormsalva ett helt nytt elitlag med några av Sveriges mest meriterade dam- och herrcyklister. Målsättningarna är inte blygsamma. Under 2016 siktar teamet på att vinna SM i linjelopp och lagtempo – samt Cykelvasan. I teamet ingår flera av Sveriges främsta cyklister på både dam- och herrsidan.  Läs mer


Site by Askås.