Llaatste ronde!

Befinner mig i...

Sandnes den 8 oktober 2010

 

Befinner mig i Sandnes, Norge och har precit varit ute en cykeltur till havet bla. Sjukt vackert, men så skiner solen också… Just nu äter jag godis och väntar på att få göra den nästsista starten för säsongen, imorgon blir det den sista.

Dagens race är kommer göra ont, då vi ska köra max uppför en brant backe i 700m, spy på toppen och sedan göra 10 armhävningar… Nja, kanske inte riktigt så, men de två första är rätt iaf, ont och uppför vill säga. Har även gått på en sträng diet med ”gulerötter” den senaste tiden, då starten går runt halv nio… Det vill säga att det kommer att vara helt kolsvart när det är dags.      

Morgondagen lopp är sista i norskacupen och det är seger för Ziesler som gäller, så han kan vinna totalt.

Följ denna länk Jaerensykkelfestival för mer info om rittet. Och som vanligt förstår jag inte varför det ska heta ”festival” på de flesta race här i Norge?! Jag har inte sett något som kan påminna om en festival på de tidigare ”festivalloppen” jag kört. Även om jag tror att chansen kan vara något större denna helg, då det hela avslutas med bankett och prisutdelning på lördagskvällen.  

 


Skriv en kommentar


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2010-10-08, 15:03
Uppdaterad 2010-10-08, 15:03

Christofer

Snabbfakta
Namn: Karl, Ricard, Christofer Stevenson
Född: 25 april 1982 
Född i: Karlstad (uppvuxen i Säffle)
Längd: 190 cm
Vikt: 78-83 kg
Vilopuls: 28
Maxpuls: 175

Team

Team Ormsalva Elit

Nu presenterar Falubaserade Team Ormsalva ett helt nytt elitlag med några av Sveriges mest meriterade dam- och herrcyklister. Målsättningarna är inte blygsamma. Under 2016 siktar teamet på att vinna SM i linjelopp och lagtempo – samt Cykelvasan. I teamet ingår flera av Sveriges främsta cyklister på både dam- och herrsidan.  Läs mer


Site by Askås.