Lugn vecka

Efter en ”semestervecka”...

Karlstad den 11 juli 2010

Efter en ”semestervecka”, innehållande flytt, festival i Borlänge, firande av SM-guld och lagbyte mm. Sådant kanske inte kroppen blir så utvilad av… Så känner mig ändå mer redo än någonsin för nya mål och utmaningar, med andra ord är huvudet är på topp. Och det är huvudet som oftast är största motståndaren.

Har kunnat träna hela veckan som jag velat, då vädret varit på topp. Men idag öste regnet ner under någon timme. Det gjorde dock inte så mycket, då termometern fortfarande inte gick under 25 grader. Brun blev man också, dock kom det nästan en tår ur ögat efter duschen och man insåg att brunheten låg i avloppet.  

Något tävlande blir det förmodligen inte innan det bär av till Frankrike, men räkna med att se lite bilder på nya hojen inom kort.


Skriv en kommentar


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2010-07-11, 22:14
Uppdaterad 2010-07-11, 22:14

Christofer

Snabbfakta
Namn: Karl, Ricard, Christofer Stevenson
Född: 25 april 1982 
Född i: Karlstad (uppvuxen i Säffle)
Längd: 190 cm
Vikt: 78-83 kg
Vilopuls: 28
Maxpuls: 175

Team

Team Ormsalva Elit

Nu presenterar Falubaserade Team Ormsalva ett helt nytt elitlag med några av Sveriges mest meriterade dam- och herrcyklister. Målsättningarna är inte blygsamma. Under 2016 siktar teamet på att vinna SM i linjelopp och lagtempo – samt Cykelvasan. I teamet ingår flera av Sveriges främsta cyklister på både dam- och herrsidan.  Läs mer


Site by Askås.