Nu drar jag!

Nu skiter jag i...

 

Karlstad den 24 januari 2009

 
 
Nu skiter jag i det här! Var och hälsade på gymmet för sista gången idag, vilket kändes skönt. Nu ska jag bara försöka omvandla kraften jag fått genom att lyfta ”skrot” under hösten/vintern, till kraft till pedalerna. Och när jag sitter här, lättar på gardinen och ser snö/regnet flyga i sidled utanför, så har jag bestämt att bästa stället att göra det på nu, är nere på Gran Canaria.
Jag åker ner två veckor. Börjar med att hälsa på Sparebanken Vest, med bla min gamla lagkamrat Roy i, som har bytt ut mig mot en yngre ”Stevensonare” i sitt lag. De åker hem efter helgen, men Micke stannar och Martin P ansluter, även Lucas och hans flickvän kommer ner under en vecka. Det kan bli ett par roliga veckor, med träning utan snöblask, dubbdäck och vikter. Tror det är det jag behöver nu, då det gått lite tungt med träningen efter jul, trots att jag fick de julklappar jag önskade mig!
Funderat på att börja ”blogga” också… NOT! Då det känns rätt så 2007! Men jag smider på andra planer och kommer förmodligen att vara först i världen med det, om jag nu lyckas få tummen ur… Så håll ögonen öppna!
 
 
Ha det så bra här hemma i ”vinterlandet”, så kanske jag lägger upp några soliga bilder att titta på.       
 
Ciao!
 
 
Foto: Anders Höglin
Jag har även kört 3000m hinder under vintern.                  
 


« Visa alla nyheter
Publicerad 2009-01-24, 22:56
Uppdaterad 2009-01-24, 22:56

Christofer

Snabbfakta
Namn: Karl, Ricard, Christofer Stevenson
Född: 25 april 1982 
Född i: Karlstad (uppvuxen i Säffle)
Längd: 190 cm
Vikt: 78-83 kg
Vilopuls: 28
Maxpuls: 175

Team

Team Ormsalva Elit

Nu presenterar Falubaserade Team Ormsalva ett helt nytt elitlag med några av Sveriges mest meriterade dam- och herrcyklister. Målsättningarna är inte blygsamma. Under 2016 siktar teamet på att vinna SM i linjelopp och lagtempo – samt Cykelvasan. I teamet ingår flera av Sveriges främsta cyklister på både dam- och herrsidan.  Läs mer


Site by Askås.