Nytt!

Då anser jag...

Då anser jag att det är dags att inviga denna "uppiffade" sida. Min plan är att hålla Er uppdaterade först och främst via twitter-flödet på första sidan, samt emellanåt skriva några rader under "Aktuellt". Jjag kommer också inom kort publicera flera "flikar" med mer intressant information. 

Får Ni inte nog av mig här, så kan Ni alltid följa mig på Cycling Plus, där jag kommer bedriva lite blogg-verksamhet. Och vill Ni ha lite prylkoll tycker jag att Ni ska gå in och gilla Cyclecomponents.com - Facebooksida, där jag tipsar om olika produkter. Nyheter om teamet och tävlingsresultat hittar ni på Team Concordia-Riwal's sida. Har Ni inte tröttnat på mig nu, så får Ni helt enkelt sända ett mail till christofer(a)stevenson.se.

 

 


Skriv en kommentar


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2013-04-17, 09:15
Uppdaterad 2013-04-17, 09:15

Christofer

Snabbfakta
Namn: Karl, Ricard, Christofer Stevenson
Född: 25 april 1982 
Född i: Karlstad (uppvuxen i Säffle)
Längd: 190 cm
Vikt: 78-83 kg
Vilopuls: 28
Maxpuls: 175

Team

Team Ormsalva Elit

Nu presenterar Falubaserade Team Ormsalva ett helt nytt elitlag med några av Sveriges mest meriterade dam- och herrcyklister. Målsättningarna är inte blygsamma. Under 2016 siktar teamet på att vinna SM i linjelopp och lagtempo – samt Cykelvasan. I teamet ingår flera av Sveriges främsta cyklister på både dam- och herrsidan.  Läs mer


Site by Askås.