På väg till Holland

Imorgon bär det av till...

 

Säffle den 15 maj 2008       
 
 
Imorgon bär det av till Holland för etapploppet ”Olympia tour”, som startar på lördag.
Har hunnit bli några starter här hemma i Sverige under de två veckor jag varit hemma, nu senast Skandisloppet och Skandis GP. Hade dock oturen att bli påkörd bakifrån och fick byta cykel, mot en som jag inte var helt van sittställningen, så krampade på slutet. Dock fanns jag inte med där framme iaf, då jag var alldeles för kall när gubbarna som gjorde upp om segern stötte upp. Förlitade mig lite väl mycket på andra lag. Får glädjas åt att Micke körde grymt bra istället och ensam mot fyra danskar går det inte göra så mycket mer.
GP-loppet på söndagen tyckte jag var kul, vanligtvis tycker jag inte GP-lopp är så mycket att hurra över, men detta var en riktig skoj bana. Tyvärr stod man lite långt bak i starten, vilket resulterade i att man förlorade hela loppet, då det bara fanns en (två, med Micke, men han hade lite mekaniska problem) kille som ville försöka köra ikapp solo körande Eriksson.
Ja, tänk om inte ”om” och ”men” funnits, då hade jag inte haft något att skriva om här! J Får ta revansch i Holland nu!
 
Bye!
 
 


« Visa alla nyheter
Publicerad 2008-05-15, 22:48
Uppdaterad 2008-05-15, 22:48

Christofer

Snabbfakta
Namn: Karl, Ricard, Christofer Stevenson
Född: 25 april 1982 
Född i: Karlstad (uppvuxen i Säffle)
Längd: 190 cm
Vikt: 78-83 kg
Vilopuls: 28
Maxpuls: 175

Team

Team Ormsalva Elit

Nu presenterar Falubaserade Team Ormsalva ett helt nytt elitlag med några av Sveriges mest meriterade dam- och herrcyklister. Målsättningarna är inte blygsamma. Under 2016 siktar teamet på att vinna SM i linjelopp och lagtempo – samt Cykelvasan. I teamet ingår flera av Sveriges främsta cyklister på både dam- och herrsidan.  Läs mer


Site by Askås.