Senaste veckan

Då var man tillbaka...

Borås den 31 augusti 2010

 

Då var man tillbaka i Sverige efter en liten tripp till Frankrike och Belgien. Först avverkades Poitou-Charentese. Kategori 1 race, med fem etapper på fyra dagar. För egen del blev det verkligen avverkat och enbart igenomkört. Trots att planen var annan, så grusades den redan första dagen med magproblem. Sedan gick det dock bättre och kändes ok, men fick inget ”flow”, hamnade bakom krascher, gick på fel attacker mm. Körde ett ok tempo tyckte jag, även om det hade varit fördel med ett styre som satt fast de sista tekniska 2 kilometrarna, och man kunnat köra 20s snabbare. Så hade jag ändå inte kommit mycket högre i resultatlistan, då många andra tyckte det var kul att åka fort med. Med andra ord glömmer jag helst detta race och hoppas på att jag fick med mig något bra ifrån det iaf, även om jag inte kan komma på vad just nu!

Med en dags vila, efter Frankrike touren, var det dags för Schaal Sels uppe i Antwerpen. Jag räknade med att chansen för bra ben, efter touren i France och natturen upp ifrån tävlingen, var ungefär 50/50… antingen hade man det eller inte. Det var lite stelt i början, men efter någon attack, cykelbyte två gånger under första timmen, så insåg jag att jag hade riktigt bra ben. Så satt med och väntade på ett bra läget mot slutet, dock kom Micke iväg i den grupp som fick ”gå”. Vilket gjorde att jag inte hade så mycket val mer än att vänta på spurten. Där jag hamnade mitt i en masskrasch, med 300m till mål. Klarade dock att hålla mig på hjulen, men fick stanna.      

 

Sammandrag ifrån Schaal Sels


Skriv en kommentar


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2010-08-31, 09:39
Uppdaterad 2010-08-31, 09:39

Christofer

Snabbfakta
Namn: Karl, Ricard, Christofer Stevenson
Född: 25 april 1982 
Född i: Karlstad (uppvuxen i Säffle)
Längd: 190 cm
Vikt: 78-83 kg
Vilopuls: 28
Maxpuls: 175

Team

Team Ormsalva Elit

Nu presenterar Falubaserade Team Ormsalva ett helt nytt elitlag med några av Sveriges mest meriterade dam- och herrcyklister. Målsättningarna är inte blygsamma. Under 2016 siktar teamet på att vinna SM i linjelopp och lagtempo – samt Cykelvasan. I teamet ingår flera av Sveriges främsta cyklister på både dam- och herrsidan.  Läs mer


Site by Askås.