Slit

Rätt så sliten...

Borås den 2 augusti 2010

 

Rätt så sliten, efter en intensiv tävlingsperiod, väntar jag nu på att vägarna ska torka upp för en ”rulltur”. Direkt efter etapploppet i Frankrike, var mitt etapplopp inte riktigt slut utan jag forsatte tävlandet med tre ”GP-lopp”(tre starter iaf), en vilodag och avslutningsvis ett Velo fondo. Inte så konstigt att benen och kroppen reagerar lite segt just nu, men det är enligt planen.

På tisdag bär det av till Pyrénéerna, där Tour des Pyrénées ska avverkas. Två av etapperna ser det ut som att man kan vara med och tävla, men när ”småttingarna” ska sprätta uppför 1kat- och HC- bergen kan det bli svårt att hänga med och man får ta och njuta av utsikten istället.  


Skriv en kommentar


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2010-08-02, 15:52
Uppdaterad 2010-08-02, 15:52

Christofer

Snabbfakta
Namn: Karl, Ricard, Christofer Stevenson
Född: 25 april 1982 
Född i: Karlstad (uppvuxen i Säffle)
Längd: 190 cm
Vikt: 78-83 kg
Vilopuls: 28
Maxpuls: 175

Team

Team Ormsalva Elit

Nu presenterar Falubaserade Team Ormsalva ett helt nytt elitlag med några av Sveriges mest meriterade dam- och herrcyklister. Målsättningarna är inte blygsamma. Under 2016 siktar teamet på att vinna SM i linjelopp och lagtempo – samt Cykelvasan. I teamet ingår flera av Sveriges främsta cyklister på både dam- och herrsidan.  Läs mer


Site by Askås.