Slut!

Avslutade tävlingssäsongen...

 

Köpenhamn den 4 oktober 2008
 
 
Avslutade tävlingssäsongen igår, med GP Münsterland. Det var en fin tävling, med många kändisar på plats och mycket publik. Det blev dock aldrig någon riktig hårdkörning, som jag hoppades på, efter det att ”morgongruppen” kommit iväg och det hela slutade med en klungspurt. Där jag fått fria händer och satt bra med långt fram i klungan, när vi gick ut på det nästa sista, av de tre avslutande fyra kilometers varven. Fick dock ett rejält släpp på bakhjulet inne på kullerstenen, vilket gjorde att jag halkade ner och sedan hamnade bakom ett annat gäng som också körde speedway, men dock utan att hålla sig på hjulen.
Jonas körde in på en åttonde plats, så vi fick glädjas åt det på vägen hem istället!
Nu blir det vila för kropp och själ, innan jag kör igång vinterträningen i början av november. Eventuellt blir det en kort comeback på mountainbike banan om två veckor, mer om det senare och även en säsongssammanfattning är på gång.
 
 
Vila hårt, det ska jag göra!            


« Visa alla nyheter
Publicerad 2008-10-06, 11:58
Uppdaterad 2008-10-06, 11:58

Christofer

Snabbfakta
Namn: Karl, Ricard, Christofer Stevenson
Född: 25 april 1982 
Född i: Karlstad (uppvuxen i Säffle)
Längd: 190 cm
Vikt: 78-83 kg
Vilopuls: 28
Maxpuls: 175

Team

Team Ormsalva Elit

Nu presenterar Falubaserade Team Ormsalva ett helt nytt elitlag med några av Sveriges mest meriterade dam- och herrcyklister. Målsättningarna är inte blygsamma. Under 2016 siktar teamet på att vinna SM i linjelopp och lagtempo – samt Cykelvasan. I teamet ingår flera av Sveriges främsta cyklister på både dam- och herrsidan.  Läs mer


Site by Askås.