Stavanger

Så var man hemma...

 

 

Karlstad den 21 oktober 2008
 
 
Så var man hemma igen efter lite äventyr på den Norska ”Solkusten”, där Stavanger ligger. Solen vet jag inte om jag såg så mycket av, men den fanns säkert där.  
Jag var där och hälsade på min norska ”kleme-bjørn”, Roy, som jag har kört i samma team som i år. Ställde också upp i Sola Open, ett MTB-lopp som sätter punkt på den norska säsongen och med en liten avlutningsfest på kvällen som arrangeras av klubben.
Hur loppet gick? Nja, jag tycker att fotografen sammanfattade det rätt bra, då han sa ”-Det blev kanonbilder av dig! Då man hade all tid i världen på sig att hinna fånga dig i farten”. Ja, tur att man har lagt mountainbike´n på hyllan, men ska fundera på modellandet…
Jag han även med att se en del av Stavanger och det jag inte såg live fanns det kort på. Är en fin stad med grym miljö, historia och dyra hamburgare, väl värt ett besök i alla fall!
 
 
Vill tacka Sola Cykleklubb och Roy med flera, för en trevlig helg!


« Visa alla nyheter
Publicerad 2008-10-21, 20:35
Uppdaterad 2008-10-21, 20:35

Christofer

Snabbfakta
Namn: Karl, Ricard, Christofer Stevenson
Född: 25 april 1982 
Född i: Karlstad (uppvuxen i Säffle)
Längd: 190 cm
Vikt: 78-83 kg
Vilopuls: 28
Maxpuls: 175

Team

Team Ormsalva Elit

Nu presenterar Falubaserade Team Ormsalva ett helt nytt elitlag med några av Sveriges mest meriterade dam- och herrcyklister. Målsättningarna är inte blygsamma. Under 2016 siktar teamet på att vinna SM i linjelopp och lagtempo – samt Cykelvasan. I teamet ingår flera av Sveriges främsta cyklister på både dam- och herrsidan.  Läs mer


Site by Askås.