Team säsongen 2011

Jag befinner mig nu i...

Stavanger den 15 december 2010

 

Jag befinner mig nu i Norge på ”Solkysten” (varifrån namnet är taget vet jag inte, snöblandat regn just nu) och har precis skrivit på för en säsong till med Norges bästa lag, vilket jag är nöjd med. Laget i helhet tycker jag ser bra ut och vi kommer att ha stora möjligheter till att prestera många fina internationella resultat, vilket även är vårat mål!

 

Vi har haft samling idag, som kommer att fortsätta även imorgon. Där laguppställningen har presenterats, klätterväggar och curlingbanor har besegrats.

 

Imorgon blir det info om hur säsongen kommer att se och vilken utrustning vi ska ha, plus lite träning. Vi börjar med ett läger i Benidorm-Spanien, sista veckorna i januari. Sedan är det frivilligt att åka hem och frysa i två veckor om vi vill, innan vi återses på samma ställe för ytterligare några veckors träning tillsammans.

 

Tävlingspremiär sker förmodligen i Kroatien den 13 mars, med ett endags lopp, följt av ett etapplopp veckan efter (17-20 mars). Utförligare tävlingsprogram kommer upp när det blir spikat.

 

 

Team Sparebanken Vest-Ridley i 2011:
Roy Hegreberg
Christofer Stevenson
Michael Stevenson
Frode Solberg
Filip Eidsheim
Johan Fredrik Ziesler
Daniel Egeland Jarstø
Håvard Blikra (ny fra Stavanger SK)
Ole Martin Ølmheim (ny fra Sandnes SK)


Skriv en kommentar


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2010-12-15, 17:53
Uppdaterad 2010-12-15, 17:53

Christofer

Snabbfakta
Namn: Karl, Ricard, Christofer Stevenson
Född: 25 april 1982 
Född i: Karlstad (uppvuxen i Säffle)
Längd: 190 cm
Vikt: 78-83 kg
Vilopuls: 28
Maxpuls: 175

Team

Team Ormsalva Elit

Nu presenterar Falubaserade Team Ormsalva ett helt nytt elitlag med några av Sveriges mest meriterade dam- och herrcyklister. Målsättningarna är inte blygsamma. Under 2016 siktar teamet på att vinna SM i linjelopp och lagtempo – samt Cykelvasan. I teamet ingår flera av Sveriges främsta cyklister på både dam- och herrsidan.  Läs mer


Site by Askås.