Träningsdags!

Kom hem ifrån...

 

Säffle den 30 maj 2008
 
Kom hem i från Holland och Olympia Tour i måndags, blev ett riktigt tungt lopp för mig. Hade problem med allergi, som jag inte haft på de senaste fyra-fem åren, måste vara tulpanernaJ Sedan avslutade jag det hela med någon skum magsjuka, så fick kliva av på sista etappen. Haft problem med att äta hela veckan, så står över helgens tävling i Norge och hoppas kunna komma igång bra med träningen istället. Är ju inte mer än 30 dagar kvar nu, tills det avgörs vem som ska få bära den blå-gula-tröjan påföljande 12 månader! Jag kör ju redan i blå/gult, men målet är att få designa om den något efter den 29 juni. Så jag hoppas att allt ska flyta på fram till dess.
Har inga tävlingar kommande två veckor, så det blir träning, träning och lite träning. Jag hade tänkt att åka ner till Italien för att få lite stabilare väder att träna i, men nu verkar vädret här hemma hålla i sig ett tag, så blir nog hemma. Ska flytta in i en lite lägenhet i Karlstad under veckan också, så då får man lite ”nya” vägar att köra på. Har ju även kört de vägarna så mycket att man verkligen hatade dem senast man körde på dem. Men så går det några veckor, någon månad, något år eller så, så längtar man plötsligt efter dem igen. Felet är om man längtar för mycket efter dem, för då målar man upp en bild i huvudet på hur snabb, vacker och solig den var. Sedan när man väl står där är det i pissregn, motvind och nylagt oljegrus på vägen! Och det är inte bra för psyket!


« Visa alla nyheter
Publicerad 2008-05-30, 22:23
Uppdaterad 2008-05-30, 22:23

Christofer

Snabbfakta
Namn: Karl, Ricard, Christofer Stevenson
Född: 25 april 1982 
Född i: Karlstad (uppvuxen i Säffle)
Längd: 190 cm
Vikt: 78-83 kg
Vilopuls: 28
Maxpuls: 175

Team

Team Ormsalva Elit

Nu presenterar Falubaserade Team Ormsalva ett helt nytt elitlag med några av Sveriges mest meriterade dam- och herrcyklister. Målsättningarna är inte blygsamma. Under 2016 siktar teamet på att vinna SM i linjelopp och lagtempo – samt Cykelvasan. I teamet ingår flera av Sveriges främsta cyklister på både dam- och herrsidan.  Läs mer


Site by Askås.