Tristess!

Har riktigt tråkigt...

 

Säffle den 11 september 2008
 
 
Har riktigt tråkigt (där av uppdateringen:-) ), knaprar antibiotika och blivit ordinerad vila för några dagar framöver. Har inte så stort val heller, då jag inte får på mig cykelskorna för att ena foten är så svullen. Åkte på en inflammation i vänster foten under de sista etapperna på Slovakien runt förra veckan. Slet mig dock igenom, då Kristoffer tog ledartröjan på den tredje etappen och det fanns mycket arbete att göra. Vi lyckades försvara totalledningen och även ta en etappseger! Så vi kunde vara glada när vi åkte hem, både över segrarna och att få lämna Slovakien!
Kan/får inte träna och har redan spelat mig trött på tv-spelet, så har börjat planera lite inför nästa år och det verkar kunna lösa sig rätt fint och jag är redan motiverad till att starta vinterträningen!
Det är dock cirka en månad kvar av denna säsong, med ett par tuffa och roliga race i Frankrike, Tyskland och Belgien. Hoppas bara att jag kan hoppa upp på cykeln snart, så att man kan köra lite bra och få avsluta säsongen på ett finare sätt än med en dålig fot.
 
Fortsättning följer…   


« Visa alla nyheter
Publicerad 2008-09-11, 14:12
Uppdaterad 2008-09-11, 14:12

Christofer

Snabbfakta
Namn: Karl, Ricard, Christofer Stevenson
Född: 25 april 1982 
Född i: Karlstad (uppvuxen i Säffle)
Längd: 190 cm
Vikt: 78-83 kg
Vilopuls: 28
Maxpuls: 175

Team

Team Ormsalva Elit

Nu presenterar Falubaserade Team Ormsalva ett helt nytt elitlag med några av Sveriges mest meriterade dam- och herrcyklister. Målsättningarna är inte blygsamma. Under 2016 siktar teamet på att vinna SM i linjelopp och lagtempo – samt Cykelvasan. I teamet ingår flera av Sveriges främsta cyklister på både dam- och herrsidan.  Läs mer


Site by Askås.