Två race och frisk igen!

Hemma i Sverige igen...

Karlstad den 7 april 2009

 
Hemma i Sverige igen efter ett antal veckor på resande fot, blir dock inte hemma mer än en vecka.
Som jag skrev förra veckan, låg jag och snuvade i Belgien som uppladdning för två race i Frankrike. Det första gick på fredagen, Route Adélie de Vitré. Jag var fortfarande lite trött och snorig, så fick snora ur ordentligt på de 120km jag orkade köra innan jag tvingades kliva av. Det var synd, för det var en bana som hade passat mig riktigt bra under normala omständigheter.

På söndagen körde vi GP de la Ville de Nogent-sur-Oise, fredagens ”ursotning” hade tydligen hjälpt och benen svarade bra. Hela laget körde bra och vi täckte alla farliga utbrytningar trots att de flesta andra lag hade två man mer med. Med 10km till mål såg det ut att bli klungspurt, så vi beslutade att lägga alla krafter på ett kort och köra uppdrag för Martin. Även om vi hade haft behov av en kille till i tåget, så lyckades Martin vinna och vi kunde glädjas åt det när vi åkte vidare mot Europas sämsta flygplats, Charles de Gaulle!
Det blev några timmars sömn i Köpenhamn innan jag flög vidare mot Karlstad och den svenska våren.
Åker ner till Frankrike för Tour du Loir-et-Cher på måndag och som känns det lika bra som i söndags, så kan det bli ett roligt race även detta år!
 
Glad Påsk!
 

Skriv en kommentar


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2009-04-07, 21:28
Uppdaterad 2009-04-07, 21:28

Christofer

Snabbfakta
Namn: Karl, Ricard, Christofer Stevenson
Född: 25 april 1982 
Född i: Karlstad (uppvuxen i Säffle)
Längd: 190 cm
Vikt: 78-83 kg
Vilopuls: 28
Maxpuls: 175

Team

Team Ormsalva Elit

Nu presenterar Falubaserade Team Ormsalva ett helt nytt elitlag med några av Sveriges mest meriterade dam- och herrcyklister. Målsättningarna är inte blygsamma. Under 2016 siktar teamet på att vinna SM i linjelopp och lagtempo – samt Cykelvasan. I teamet ingår flera av Sveriges främsta cyklister på både dam- och herrsidan.  Läs mer


Site by Askås.