Världens bästa pass?!

Jag har femdagar...

 

den 6 februari 2009, Gran Canaria
 
 
Jag har femdagar kvar på denna ö innan det bär av hemåt. Men jag har redan nu börjat smida planer på om det går att ringa in ett bombhot mot flygplatsen dagen man ska hem, så att man blir ”tvungen” stanna kvar här.
Andra lugna dagen som står på schemat idag och jag sitter fortfarande med ”morgonkaffet”, även om klockan börjar bli då solen tar som bäst. Tänkte se sista etappen av Tour de Quatar och sedan ta en liten ”fikarunda”. I kväll är planen en tripp in till Playa de Englese, så en stressig dag!
Träningen har flutit på bra här nere, det har gått enligt planen + lite mer lekfulla pass, som det runt ön häromdagen. Passet började med att vi alla fyra (jag, Micke, Lucas och Martin) åkte ut i lite lagom ”distansfart”, men redan på det första motlutet blev det farthöjning. Sedan var vi igång, spurt på skyltar, race uppför backar, uppdrag och småpakter han bildas innan vi tog en fika halvvägs. Efter fikan, var benen lagom ”styva”, vilket vi botade med lite hårdkörning upp ifrån fiket innan vi kom ut på motorvägen. Blev sedan lagtempo i dryga timmen (ca 60km!) innan vi avslutade det hela med att stöta sönder varandra sista två milen hem. Kan nästan lova att det är det bästa passet, alla kategorier, som jag kört! Jag tror inte man ska köra sådana här pass varje dag, men nyttigt ibland och man kan leva på ruset flera dagar efteråt.


« Visa alla nyheter
Publicerad 2009-02-06, 12:43
Uppdaterad 2009-02-06, 12:43

Christofer

Snabbfakta
Namn: Karl, Ricard, Christofer Stevenson
Född: 25 april 1982 
Född i: Karlstad (uppvuxen i Säffle)
Längd: 190 cm
Vikt: 78-83 kg
Vilopuls: 28
Maxpuls: 175

Team

Team Ormsalva Elit

Nu presenterar Falubaserade Team Ormsalva ett helt nytt elitlag med några av Sveriges mest meriterade dam- och herrcyklister. Målsättningarna är inte blygsamma. Under 2016 siktar teamet på att vinna SM i linjelopp och lagtempo – samt Cykelvasan. I teamet ingår flera av Sveriges främsta cyklister på både dam- och herrsidan.  Läs mer


Site by Askås.