Veckans pass

Då var veckans...

Karlstad den 29 april 2009

Då var veckans ”hårda” pass avklarat. Det hinns inte med så många hårda pass när det är 2-3 tävlingar på helgerna och om man ska hinna återhämta sig mellan racen.

Blir väl ett par veckor till med liknande upplägg innan man kan få in lite mer träning igen. Men jag klagar inte!
Dagens pass bestod av lite korta 30sekunder och lite distans. De förstnämnda funderar jag på om de bör dopingklassas, då de ger sådan sjuk formhöjande effekt på sådan kort tid, med minimalt (sett till tiden, man tar i maximalt ju) arbete. Frågan är hur man skulle kunna kontrollera det bara?! La in lite grusvägar också, för att känna på guppandet lite inför lördagens race, GP Herning kat.1.1 (?).
Söndagen blir det också ett race i Danmark ett ”A-löp” i Randers. Inga grusvägar där vad jag vet, men lär kunna bjudas på en del kantvind och andra härligheter, då det liksom Herning ligger ute vid havet.
 
Hörs!

Skriv en kommentar


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2009-04-29, 16:53
Uppdaterad 2009-04-29, 16:53

Christofer

Snabbfakta
Namn: Karl, Ricard, Christofer Stevenson
Född: 25 april 1982 
Född i: Karlstad (uppvuxen i Säffle)
Längd: 190 cm
Vikt: 78-83 kg
Vilopuls: 28
Maxpuls: 175

Team

Team Ormsalva Elit

Nu presenterar Falubaserade Team Ormsalva ett helt nytt elitlag med några av Sveriges mest meriterade dam- och herrcyklister. Målsättningarna är inte blygsamma. Under 2016 siktar teamet på att vinna SM i linjelopp och lagtempo – samt Cykelvasan. I teamet ingår flera av Sveriges främsta cyklister på både dam- och herrsidan.  Läs mer


Site by Askås.